Hvad søger du efter?

Anker Powerbank 20.000mAh

649 DKK

Varekategori:

Beskrivelse

Anker Powerbank 20.000mAh

Her er der tale om en powerbank der med lethed kan være din eneste strømkilde i flere dage. Med 20.000mAh kan den klare 7 fulde opladninger på en standart smartphone, og den kan oven i købet gøre det hurtigt! Denne powerbank har med en patenteret teknologi nemlig saft og kraft til at kunne lade din enhed op til 4 gange hurtigere end andre powerbanks på markedet. Du er derfor hurtigt klar igen, hvis du skulle slippe tør for strøm på campingferien, festivalen eller hvor du nu måtte være.

Under det robuste og stilede, sorte aluminiumkabinet, ligger flere avancerede teknologi, der gør Ankers produkter markedsførende, og med særligt Ankers patenterede Power IQ og Qualcomm Quick Charge-funktionen er du garanteret den hurtigste opladning dit apparat kan modtage, uden at udsætte batteriet for risiko eller overbelastning. Anker er, ganske enkelt, det bedste man kan opdrive. Der er med andre ord tale om en powerbank i særklasse.

Som alle andre powerbanks, kan denne lade alle de elektroniske enheder i hjemmet, som kan lade via et usb stik. Med sine 2 udgange er det endda muligt at oplade 2 enheder på en gang.