Hvad søger du efter?
Anker Powerbank

Anker Powerbank 10.050mAh – turbo ladning

499 DKK

Ryd

Beskrivelse

Turbo ladning med en Powerbank fra Anker

Anker er et amerikans brand, der blev startet tilbage i 2009 af 5 kollegaer, som tidligere var beskæftiget ved Google. De har siden deres opstart opnået at blive markedsførende i hjemlandet USA, og er kendt for at levere nogle af de bedste powerbanks på markedet.

Disse powerbanks har en kapacitet på 10.050mAh, hvilket svarer til 4 ladninger af din smartphone. Ud over at kunne lade din telefon 4 gange, så kan den også gøre det 4 gange hurtigere end mange andre powerbanks på markedet. Dette skyldes IQ teknologien, som går ind og foretager en måling, der afslører hvor mange mAh telefonen kan tåle at blive ladet med. Det, kombineret med USB 3.0, sikrer en lynhurtig og sikker opladning af din enhed.

Som med alle power banks, kan du oplade alle husets små apparater, så længe de modtager strøm via USB-kabel. Det betyder at produktet er markedets mest effektive, og mere effektive end produktets egen lader, uanset hvilken smartphone, tablet, bluetooth-højttaler eller lignende, du skal bruge strøm til.

Denne powerbank er udført i metal, hvilket giver den et flot og ekslusivt finish. Du kan vælge mellem farverne sort og sølv.

Yderligere information

Vælg Farve

Sort, Sølv